Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Kungsholmen :Stockholm 218 kvm

Exklusiv Norr Mälarstrands våning i toppskick

Klassisk 1920-tals etagevåning belägen på Norr Mälarstrands mest attraktiva del med en strålande utsikt från Västerbron via Södermalms strandlinje till Riddarholmen & Stadshusets torn. Här erbjuds ett livsstilsboende i ett av de högresta 20-tals husen med trappstegsgavel mot sjösidan. På entreplanet möts man av en magnifik sällskapsdel med öppen spis & franska balkonger med vy över Riddarfjärdens vattenspegel samt stiligt kök från Kvänum med matsal åt gårdssidan. En trappa upp på översta etaget finns den separata sovrumsavdelningen med fyra sovrum varav master bedroom med badrum ensuite samt ytterligare ett badrum. Genomgående utmärkt nyrenoverat skick av hög klass. Ett av stadens bästa lägen invid gemytlig strandpromenad, restauranger samt båt- & badplatser. Möjlighet till garageplats. Angiven avgift är beslutad från 1 april 2009.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen :Stockholm

Antal rum: 7

Boarea: 218 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas