Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Norr Mälarstrand Kungsholmen :Stockholm 218 kvm

Exklusiv Norr Mälarstrands våning i toppskick

Klassisk 1920-tals etagevåning belägen på Norr Mälarstrands mest attraktiva del med en strålande utsikt från Västerbron via Södermalms strandlinje till Riddarholmen & Stadshusets torn. Här erbjuds ett livsstilsboende i ett av de högresta 20-tals husen med trappstegsgavel mot sjösidan. På entreplanet möts man av en magnifik sällskapsdel med öppen spis & franska balkonger med vy över Riddarfjärdens vattenspegel samt stiligt kök från Kvänum med matsal åt gårdssidan. En trappa upp på översta etaget finns den separata sovrumsavdelningen med fyra sovrum varav master bedroom med badrum ensuite samt ytterligare ett badrum. Genomgående utmärkt nyrenoverat skick av hög klass. Ett av stadens bästa lägen invid gemytlig strandpromenad, restauranger samt båt- & badplatser. Möjlighet till garageplats. Angiven avgift är beslutad från 1 april 2009.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen :Stockholm

Adress: Norr Mälarstrand

Antal rum: 7

Boarea: 218 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer