Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Gnesta Sörmland 1818848 kvm

Sörmländsk gård- 181 HA

Privat väg leder in till denna insynsskyddade gård om ca 181 ha inkl vatten, som är vackert belägen i klassisk Sörmlandsnatur invid en källvattensjö. Mangårdsbyggnad anno 1910 om ca 650 kvm fördelat på fyra plan, varsamt & pietetsfullt renoverad med klassiska detaljer bevarade såsom spröjsade fönster, stavparkett samt bröstpaneler. Gården är högt belägen med hänförande utsikt över sjön, den magnifika fruktträdgården & betesmarker. Huset innefattar stora & ljusa sällskapsrum, modernt kök i lantlig stil, sex till sju sovrum, öppna spisar & kakelugnar. Rymlig välkomnande hall med intilliggande kontorsrum. Vidare finns, egen strandlinje om ca 1,3 km med brygga & härlig sandstrand, sjöbod, badhus & ytterligare gästhus. Gården erbjuder god varierande jakt, fina fiskevatten, betesmarker, böljande landskap & härliga naturupplevelser. Vänligen fyll i en intresseanmälan som ligger under "objekt" för vidare info.

LÄS MER
FAKTA

Område: Sörmland

Antal rum: 10

Boarea: 700 kvm

Tomtarea: 1818848 kvm

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare
Henric Falkenberg

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Nu när tillträdesdagen passerat återstår bara för oss att tacka dig för ett väl utfört arbete. Vi är nöjda med den service som du tillhandahållit och skulle utan tvekan rekommendera dig för liknande uppdrag i framtiden. I synnerhet har vi uppskattat att du anpassat ditt arbetssätt och visat förståelse för våra minst sagt försvårande omständigheter.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henric Falkenberg

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas