Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ekerö Edebyvägen 70 Drottningholm 11500 kvm

Sjötomt Drottningholm - Villa Edsviken anno 1898

Attraktivt sommarnöje i en ostörd & lantlig idyll med sjötomt i rakt söderläge vid Drottningholm. Den 11 500 kvm stora tomten erbjuder en naturskön miljö med svagt sluttande gräsyta ned till bryggan & den egna strandlinjen som sträcker sig dryga 150 meter. Huvudbyggnaden anno 1898 om 181 kvm med ett flertal bevarade kakelugnar, glasveranda och utsikt över Mälarens vatten & ön Kungshatt. Vidare finns bad/båthus om 40 kvm, gästhus om 20 kvm samt förrådsbyggnad om 35 kvm vilka är i stort behov av renovering. Ett sällsynt tillfälle att förvärva ett charmigt sjöställe från slutet av 1800-talet på Lovön vid Drottningholm endast 7 km från Brommaplan. Arrendeavgift 36 035 kr/år.

LÄS MER
FAKTA

Område: Drottningholm

Adress: Edebyvägen 70

Antal rum: 8

Boarea: 181 kvm

Tomtarea: 11500 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer