Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Vildvinsvägen 7 Saltsjöbaden 1791 kvm

Klassisk familjevilla anno 1916 - Strålande sjöutsikt i väster

Generös familjevilla attraktivt belägen med högt & privat läge på Solsidan med vidsträckt sjöutsikt över Erstaviken & dess omgivande grönska. Villan som är uppförd i början av förra seklet har genomgått en omfattande renovering & medfört en mer modern & öppen planlösning med bl.a stilrent Poggenpohl kök & separat master bedroom med exklusivt badrum ensuite. Här erbjuds en mycket generös sällskapsdel med bevarade orginaldetaljer så som äldre parkettgolv, burspråk & en mångfald av vackert spröjsade fönster mot sjösidan. De två övre planen erbjuder två sällskapsrum, sex sovrum & tre badrum. Hel källare med goda ekonomiutrymmen. På den ogenerade tomten om 1 791 kvm finns både barnvänlig gräsmatta, vackra bergshällar & stensatt uteplats med solläge från tidig morgon till sen kväll med solnedgång över fjärden. På bara en minuts promenad från huset finns möjlighet att förtöja den egna båten & bada från de intilliggande klipphällarna.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Vildvinsvägen 7

Antal rum: 10

Boarea: 419 kvm

Tomtarea: 1791 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer