Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Västra Ekedalsvägen 13 Värmdö 13500 kvm

Sagolikt sjöställe i bästa skick i söderläge

Sagolikt sjöställe med sydvästläge & hänförande utsikt över vackra Baggensfjärden, som omsorgsfullt totalrenoverats i tidsenlig stil för att bevara den genuina karaktären. Villan, anno 1886, präglas av generösa rum, väl tilltagen takhöjd & härligt ljus från en mångfald av fönster mot fjärden samt elva eldstäder. Entréplanet presenterar salong, matsal och bibliotek samt ett stort lantkök med matrum mot vattnet. Övre plan har sex sovrum & tre badrum. Gedigen brygga med segelbåtsdjup & gäststuga om 33 kvm med moderna bekvämligheter. Härlig parkliknande sjötomt om 13 500 kvm i skärgårdmiljö ca 25 minuter från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Antal rum: 11

Boarea: 365 kvm

Biarea: 48 kvm

Tomtarea: 13500 kvm

Jan Lundqvist

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Lundqvist

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer