Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö 13500 kvm

Sagolikt sjöställe i bästa skick i söderläge

Sagolikt sjöställe med sydvästläge & hänförande utsikt över vackra Baggensfjärden, som omsorgsfullt totalrenoverats i tidsenlig stil för att bevara den genuina karaktären. Villan, anno 1886, präglas av generösa rum, väl tilltagen takhöjd & härligt ljus från en mångfald av fönster mot fjärden samt elva eldstäder. Entréplanet presenterar salong, matsal och bibliotek samt ett stort lantkök med matrum mot vattnet. Övre plan har sex sovrum & tre badrum. Gedigen brygga med segelbåtsdjup & gäststuga om 33 kvm med moderna bekvämligheter. Härlig parkliknande sjötomt om 13 500 kvm i skärgårdmiljö ca 25 minuter från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Antal rum: 11

Boarea: 365 kvm

Biarea: 48 kvm

Tomtarea: 13500 kvm

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas