Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Malmavägen 188 Värmdö 7280 kvm

Storslagen villa på sjötomt i sydväst 140 meter strandlinje

Storslagen villa om ca 500 kvm belägen på sjötomt med ett underbart sydvästläge & ca 150 meter egen strandlinje. Synnerligen privat läge vid slutet på en mindre grusväg. Tomten erbjuder generösa gräsytor, flera bryggor, sjöbod, sandstrand samt en egen strandpromenad. Villan är ursprungligen två byggnader som sammanförts på ett smakfullt sätt & delvis genomgått en genomgripande renovering. Från villan som ligger på en liten höjd har man en magnifik utsikt över vattnet & Rådalsholmen. Altan med fantastisk kontakt med den framförliggande vattenspegeln & en given plats för stora middagsbjudningar. Villan lämpar sig likväl för generationsboende, den stora familjen som för många gäster.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Malmavägen 188

Antal rum: 12

Boarea: 190 kvm

Biarea: 237 kvm

Tomtarea: 7280 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer