Beskrivning Bilder Karta
Värmdö Värmdö 7280 kvm

Storslagen villa på sjötomt i sydväst 140 meter strandlinje

Storslagen villa om ca 500 kvm belägen på sjötomt med ett underbart sydvästläge & ca 150 meter egen strandlinje. Synnerligen privat läge vid slutet på en mindre grusväg. Tomten erbjuder generösa gräsytor, flera bryggor, sjöbod, sandstrand samt en egen strandpromenad. Villan är ursprungligen två byggnader som sammanförts på ett smakfullt sätt & delvis genomgått en genomgripande renovering. Från villan som ligger på en liten höjd har man en magnifik utsikt över vattnet & Rådalsholmen. Altan med fantastisk kontakt med den framförliggande vattenspegeln & en given plats för stora middagsbjudningar. Villan lämpar sig likväl för generationsboende, den stora familjen som för många gäster.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö

Antal rum: 12

Boarea: 190 kvm

Biarea: 237 kvm

Tomtarea: 7280 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas