Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Sveavägen 120 Vasastan :Stockholm 271 kvm

Storslagen hörnvåning högst upp - balkonger & eldstad

Storslagen hörnvåning anno 1907 belägen högst upp med tre balkonger, eldstad & ett fantastiskt ljusflöde från tre väderstreck. Magnifik sällskapsdel med hörnrum åt söder & väster flankeras av matsal med eldstad & bibliotek/sovrum med vackert bågformat fönsterparti & liten balkong. Nytt centralt placerat kök & två badrum. Tilltalande planlösning för såväl familj med krav på fem sovrum som för de som värdesätter en ljus & generös sällskapsdel. Genomgående mycket gott skick. Bygglov för ytterligare balkong mot gård, ca 2x1,4 m. Två entréer ger möjlighet att hyra ut del av våning alternativt stycka av mindre del. 5 trappor.

LÄS MER
FAKTA

Område: Vasastan :Stockholm

Antal rum: 7

Boarea: 271 kvm

Våningsplan: 5

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer