Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm :Stockholm 256 kvm

Exklusiv våning i absolut toppskick - Parkläge

Högklassig & elegant sekelskiftesvåning anno 1883 attraktivt belägen med utsikt över Humlegårdens grönska & ett par minuters promenad till Stureplans nöjesliv. Våningen har genomgående exklusiva materialval & utförande av högsta standard samt erbjuder ett modernt boende med de mesta av ursprungliga detaljer bevarade. Umgängesdel med ett magnifikt sällskapsrum med flertal fönster mot parken, inbyggt TV- & högtalarsystem samt eldstad. Sällskapsrum likväl matsal & hall har vacker oljad parkett, detaljrika stuckaturer & paneler. Påkostat rymligt sällskapskök med exklusiv vinkyl & maskinell utrustning från Gaggenau & Miele. Fyra sovrum varav master bedroom med platsbyggda garderober & intilliggande badrum med bastu. Ytterligare ett badrum. Våningen lämpar sig likväl som sällskapsvåning med den spatiösa sällskapsdelen som familjevåning med flertal sovrum & bad. Förening med mycket god ekonomi & låga avgifter.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm :Stockholm

Antal rum: 6

Boarea: 256 kvm

Våningsplan: 3

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas