Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Essingeringen Stora Essingen 866 kvm

Storslagen villa i klassisk stil med strålande sjöutsikt

Storslagen villa om 579 kvm i klassisk stil från början av förra seklet med tidstypisk arkitektur i tegel & vackert spröjsade fönster. Högt läge i sydväst med strålande sjöutsikt endast 10 minuters bilfärd från Stockholms city. Representativ sällskapsdel med spröjsade pardörrar som öppnar upp mot den stenlagda terrassen med vy över Mälarens vattenspegel. Villan bevarar ett flertal magnifika eldstäder, kassettak & takmålningar. Övre plan inrymmer tre till fyra sovrum med sjöutsikt. Suterrängvåning med ytterligare bostadsrum samt vinkällare, ekonomiutrymmen & flerbilsgarage.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Adress: Essingeringen

Boarea: 305 kvm

Biarea: 274 kvm

Tomtarea: 866 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer