Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Stora Essingen 866 kvm

Storslagen villa i klassisk stil med strålande sjöutsikt

Storslagen villa om 579 kvm i klassisk stil från början av förra seklet med tidstypisk arkitektur i tegel & vackert spröjsade fönster. Högt läge i sydväst med strålande sjöutsikt endast 10 minuters bilfärd från Stockholms city. Representativ sällskapsdel med spröjsade pardörrar som öppnar upp mot den stenlagda terrassen med vy över Mälarens vattenspegel. Villan bevarar ett flertal magnifika eldstäder, kassettak & takmålningar. Övre plan inrymmer tre till fyra sovrum med sjöutsikt. Suterrängvåning med ytterligare bostadsrum samt vinkällare, ekonomiutrymmen & flerbilsgarage.

LÄS MER
FAKTA

Område: Stora Essingen

Boarea: 305 kvm

Biarea: 274 kvm

Tomtarea: 866 kvm

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas