Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Saltsjöbaden 2479 kvm

Jugendvilla anno 1909

Storslagen familjevilla anno 1909 belägen i hjärtat av gamla Saltsjöbaden på sjönära & barnvänlig trädgårdstomt om 2479 kvm. Grönskande läge invid Wallenbergsparken & härligt solläge från morgon till kväll med solnedgång över Neglingemarens vatten. Villan presenterar spatiös sällskapsdel med praktfullt burspråk med spröjsade fönster & vy mot vattnet. Med en väl tilltagen takhöjd, ett flertal eldstäder & de flesta av de vackra tidsenliga detaljerna bevarade skapas en atmosfär av förra seklets jugendperiod. Sex till åtta sovrum samt fyra badrum. Hel källare & enbils-garage. Villan disponeras idag som två-familjsvilla men kan enkelt omdisponeras till en praktfull bostad för en familj med högt ställda krav. Boarea 574 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Antal rum: 14

Boarea: 574 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 2479 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas