Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Östermalm :Stockholm 193 kvm

Underbar ljus våning på Narvavägens solsida med balkong - 2 kakelugna

Underbar våning i toppskick med bästa läge i sydväst på Narvavägen. Från den välkomnande hallen ansluter kök, matsal och salong. Matsalen har en balkong med utsikt ovan esplanadens grönska. De tre rummen i fil längs gatan har stora fönster som får våningen att flöda i ljus. Två sovrum mot gårdssidan, ett fint badrum samt duschrum med bl.a. tvättpelare - allt i mycket fint skick. Vacker stuckatur & dörröverstycken, härliga trägolv, kakelugnar & öppen spis samt 3,80 meters takhöjd fulländar bilden av ett av Stockholm mer attraktiva boenden. Ytterligare balkong från köket är planerad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm :Stockholm

Antal rum: 5

Boarea: 193 kvm

Våningsplan: 2

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas