Beskrivning Bilder Karta
Stockholm Narvavägen 18 Östermalm :Stockholm 193 kvm

Underbar ljus våning på Narvavägens solsida med balkong - 2 kakelugna

Underbar våning i toppskick med bästa läge i sydväst på Narvavägen. Från den välkomnande hallen ansluter kök, matsal och salong. Matsalen har en balkong med utsikt ovan esplanadens grönska. De tre rummen i fil längs gatan har stora fönster som får våningen att flöda i ljus. Två sovrum mot gårdssidan, ett fint badrum samt duschrum med bl.a. tvättpelare - allt i mycket fint skick. Vacker stuckatur & dörröverstycken, härliga trägolv, kakelugnar & öppen spis samt 3,80 meters takhöjd fulländar bilden av ett av Stockholm mer attraktiva boenden. Ytterligare balkong från köket är planerad.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm :Stockholm

Adress: Narvavägen 18

Antal rum: 5

Boarea: 193 kvm

Våningsplan: 2

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer