Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Österåker Svinninge 5405 kvm

Stor familjevilla i bästa skick på sjötomt i sydväst

Arkitektritad villa om totalt 430 kvm inspirerad av klassiska skärgårdshus med spröjsade fönster och liggande träpanel.
Huset är beläget alldeles vid Svavelsön på en stor barnvänlig sjötomt i sydväst med bästa solläge, stora plan gräsytor, lång egen sandstrand och brygga med segelbåtsdjup. Interiört präglas sällskapsdelen av en öppen planlösning med härligt ljusflöde genom generösa spröjsade glaspartier och sjöutsikt från alla rum. Fem sovrum varav master bedroom med eget exklusivt badrum med såväl bastu som balkong. I suterrängplanet finns en separat lägenhet om ca 70 kvm med egen ingång, kök och bad som gjort för barnflicka eller gäster. På fastigheten finns även ett två-bilsgarage och gäststuga. 5405 kvm tomt med eget vattenområde. Bergvärme.

LÄS MER
FAKTA

Område: Svinninge

Antal rum: 10

Boarea: 385 kvm

Biarea: 45 kvm

Tomtarea: 5405 kvm

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare
Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas