Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Bergsgatan 2 Kungsholmen :Stockholm 167 kvm

En unik möjlighet att skapa en spektakulär vindsvåning med högt fritt läge & vidsträckt vy över innerstans takåsar & kyrktorn. Ljust rymligt sällskapsrum & rikligt med fönster med vy över Riddarfjärden i söder & Djurgårdens & Stockholms slott i öster. Denna lägenhet om 167 kvm, varav 40 kvm råvind, är belägen på vindsplanet & har tidigare nyttjats som kontorslokal. Föreningen säljer nu lägenheten for bostadsändamål. Bygglov finns för den del som är råvind & omfattar altan i väster samt nya fönsterkupor & takfönster. Ett spännande projekt med fantastiska möjligheter att sätta sin egen prägel på ett framtida livsstilsboende. Hiss till våningsplanet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen :Stockholm

Adress: Bergsgatan 2

Antal rum: 5

Boarea: 167 kvm

Våningsplan: 6

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lars Fogelklou

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta segment och merparten av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring vilket ofta är ovärderligt för såväl köpare som säljare.

Tack för allt arbete Du lagt ner på försäljningen av vår lägenhet! Du har lite av en internationell stil på Ditt arbete. Du kräver mycket och är väldigt tydlig. Det är inte så vanligt i Sverige men jag känner igen det från åren i New York. Mycket stimulerande att möta en attityd och en professionalism som Sverige skulle må väldigt gott av om fler vågade stå för.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild

Lars Fogelklou

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer