Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 110 kvm

Trea (möjlig fyra) från 1898 - generösa utrymmen och optimalt läge

Charmig sekelskiftestrea (möjlig fyra) belägen på Linnégatans högsta topp mellan Karlaplan och Östermalmstorg. Lägenheten har en välplanerad layout och en balkong i rofyllt gårdsläge. Köket är rymligt och erbjuder gott om utrymme och stora arbetsytor, vilket gör det idealiskt för att enkelt förbereda och servera större måltider. Det sociala sällskapsrummet är välkomnande med plats för stora middagsbjudningar och har en öppen spis som skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av sekelskiftesdetaljer kombinerat med modern funktionalitet, inklusive tilltagen takhöjd, högresta fönster, fiskbensparkett, generösa utrymmen, öppen spis och gott om förvaring. Fastigheten, ritad av arkitekten Georg Hagström år 1898, är välskött och har genomfört stora renoveringar med bibehållen låg belåningsgrad. Dessutom genererar sex lokaler i föreningen årliga intäkter. Det centrala läget ger samtidig närhet till natursköna områden som Djurgården, Lill-Jansskogen och Gärdet. Här erbjuds även ett brett utbud av populära restauranger inom kort gångavstånd, Aubergine, BAP, Elverket och den välbesökta kvarterskrogen Daphnes, för att nämna några. Välkommen till denna smakfulla bostad med perfekt kombination av tidstypisk charm och modern komfort.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 3

Boarea: 110 kvm

Våningsplan: 1

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare
Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas