Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 140 kvm

Vindsvåning invid Humlegården - terrass i soligt västerläge

Smakfull vindsvåning på attraktiva Eriksbergsgatan, med närhet till både Humlegården och Stureplan. Våningen erbjuder ett fritt läge helt utan insyn och är inredd i en klassiskt modern stil med skräddarsydda materialval av hög kvalitet. En härlig solterrass i väst erbjuder sol större delen av dagen och kvällen. Köket är platsbyggt av Gamla Stans Kulturbygg och är utrustat med moderna bekvämligheter. En fungerande öppen spis bidrar till den hemtrevliga atmosfären. Med tre rymliga sovrum och generösa sociala ytor passar denna bostad för både barnfamiljer och det sociala paret.

Mycket stabil förening med goda lokalhyresintäkter, dolda tillgångar och stark ekonomi. I föreningens gemensamma vinkällare finns ett separat vinförråd till varje lägenhet, där det också finns möjlighet att sitta och njuta av vinet. Föreningen amorterade 3 miljoner kronor av kortfristigt lån under 2023 och planerar att amortera ytterligare 2 miljoner kronor under Q1 2024. Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat med styrelsen 2024-03-04).

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 4

Boarea: 140 kvm

Biarea: 39 kvm

Våningsplan: 6

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare
Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas