Beskrivning Bilder Kontakt
Itacaré
ALLA BILDER
Brasilien Itacaré 2700 kvm 3 000 000 EUR

En privat tillflyktsort i ett tropiskt paradis

I ett gated community i Brasilien, erbjuder denna lyxiga villa en oslagbar livsstil med bevakad entré och säkerhet dygnet runt. Här hittar du allt du behöver för att leva drömlivet, från exklusiva möbler, konstverk och toppmoderna apparater. Två Can-Am Defender-fordon från 2022 ingår för att utforska området eller ta sig till stranden. Villan har sex sviter fördelade över fem sammanlänkade bungalows, var och en ansluten via trädäck. På mellanvåningen erbjuder mastersviten en hisnande panoramautsikt över Atlanticskogen och ett angränsande rum, perfekt för barn. Ytterligare sviter finns i de andra bungalowerna, alla med genomgående hög standard och komfort. En våning ner från huvuddäcket finns ett TV-rum, klädvårdsrum samt ett personalrum för exempelvis en barnflicka eller annan hushållspersonal. Fullt utrustad med högkvalitativa hushållsartiklar och apparater, återspeglar Villas Barracudas koncept av gästfrihet med personlig service som tillhandahålls av hotellet. Barracuda Hotel & Villas ligger i Villas do Resende Condominium, Itacaré, Bahia. Från Ilhéus flygplats, IOS, är det bara en naturskön resa på 1 timme och 20 minuter. Denna villa erbjuder den ultimata tropiska lyxlivsstilen.

LÄS MER
FAKTA

Land: Brasilien

Adress: Itacaré

Antal rum: 9

Boarea: 860 kvm

Tomtarea: 2700 kvm

Pris/bud: 3 000 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Kontaktperson

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas