Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Budgivning pågår
Linnégatan 39A
ALLA BILDER
Stockholm Linnégatan 39A Östermalm 57 kvm 6 995 000 KR

Tidlös sekelskiftestvåa med optimal planlösning

Välplanerad tvåa i sekelskiftesfastighet, belägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan och samtidig närhet till promenadstråken på Djurgården, Gärdet och Lill-Jansskogen. På Linnégatans högsta topp hittar ni denna arkitektritade fastighet från 1898 ritad av Georg Hagström. Lägenheten renoverades 2022 där kök och sovrum bytte plats för att skapa den befintliga öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal. Genomgående mycket gott skick med bevarade originaldetaljer såsom takrosetter, stuckatur, djupa speglade fönsternischer och generös takhöjd. Den sociala planlösningen är perfekt för middagsbjudningar, och det rymliga köket, tillsammans med den välplacerade köksön, skapar en extra trevlig atmosfär för gästerna. Föreningen är stabil med låg belåningsgrad samt lokalhyresintäkter från sex lokaler.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Linnégatan 39A

Antal rum: 2

Boarea: 57 kvm

Månadsavgift: 2890 KR/Månad

Pris/bud: 6 995 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 94257 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östermalm

Östermalm anses vara Stockholms mest exklusiva stadsdel med cirka 80 000 invånare. Här finner du anrika institutioner som Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och det berömda Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet i Östermalm är mångsidigt och rikt, med Stureplans nattklubbar som det pulserande centrum, omgivna av förstklassiga restauranger. Samtidigt erbjuder området en mångfald av charmiga kvarterskrogar och högt respekterade matställen för alla smaker. Östermalm, med sin unika förmåga att kombinera kultur och nöje, är den ultimata destinationen för den kräsna livsnjutaren.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer.

Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Preview 1 Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas