Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Sveavägen 35
ALLA BILDER
Stockholm Sveavägen 35 Norrmalm 160 kvm 23 500 000 KR

Vindsvåning i City med altan i väster - Juridisk person accepteras

Exklusiv vindsvåning i attraktivt läge i Stockholms City. Denna bostad är en ljus och genomgående vindsvåning i två etage med väl tilltagen takhöjd och flertalet stora fönsterkupor. Nedre plan rymmer våningens centrala del med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härifrån nås altanen som ligger i väster med bästa läge för eftermiddags- och kvällssol samt utsikt över takåsar och kyrktorn. Här finns även tre sovrum, badrum samt gäst-wc och tvättstuga. Övre plan består av en lyxig svit med master bedroom, walk in closet samt badrum med bastu. Hiss går direkt till våningsplanet utan trappor från entrén. Föreningen har god ekonomi med mycket stora hyresintäkter samt alla de tunga renoveringarna genomförda de senaste åren. 0 kr i avgift. Föreningen är s k oäkta Brf och juridisk person godkänns som medlem.

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Sveavägen 35

Antal rum: 6

Boarea: 160 kvm

Våningsplan: 7

Pris/bud: 23 500 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 6746275 KR
(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Planritningar
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Norrmalm

Norrmalm är ett shoppingområde där du hittar mode och design längs Drottninggatan och kringliggande gator. Det är vidare ett kulturellt centrum med opera och balett på Kungliga Operan, konstutställningar och modern dans på Kulturhuset Stadsteatern och musik på Stockholms Konserthus. I trädbeprydda Kungsträdgården finns gångvägar och flera kaféer.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas