Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Södermalm 89 kvm

Invid Mosebacke, med utsikt över Stockholms ström, Djurgården och Katarina kyrka - SÅLD

I de pittoreska kulturkvarteren invid Mosebacke på Södermalm ligger denna harmoniska bostad, högst upp i huset, med en enastående utsikt över Stockholms ström, Djurgården och Katarina kyrka. Bostaden har stora fönsterpartier, en fungerande kakelugn samt en generös balkong som nås från vardagsrummet. Detta är en mycket välplanerad lägenhet; här finns tre rum i fil, kök med matplats för ca 4-6 personer, badrum med dusch och tvättmaskin, samt separat gäst-wc. Det finns vidare gott om förvaringsutrymmen och till bostaden hör två vindsförråd. Hiss.

Grönskande och välskött innergård med ett charmigt lusthus. Föreningen disponerar även gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, festlokal och cykelrum. Välskött förening med låg belåning och god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 3

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 4

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare
Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas