Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Fiskargatan 14 Södermalm 89 kvm

Invid Mosebacke, med utsikt över Stockholms ström, Djurgården och Katarina kyrka

I de pittoreska kulturkvarteren invid Mosebacke på Södermalm ligger denna harmoniska bostad, högst upp i huset, med en enastående utsikt över Stockholms ström, Djurgården och Katarina kyrka. Bostaden har stora fönsterpartier, en fungerande kakelugn samt en generös balkong som nås från vardagsrummet. Detta är en mycket välplanerad lägenhet; här finns tre rum i fil, kök med matplats för ca 4-6 personer, badrum med dusch och tvättmaskin, samt separat gäst-wc. Det finns vidare gott om förvaringsutrymmen och till bostaden hör två vindsförråd. Hiss.

Grönskande och välskött innergård med ett charmigt lusthus. Föreningen disponerar även gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, festlokal och cykelrum. Välskött förening med låg belåning och god ekonomi.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Fiskargatan 14

Antal rum: 3

Boarea: 89 kvm

Våningsplan: 4

Indirekt nettoskuldsättning: 252465 KR
(Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer