Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nämdö Orrön 101
ALLA BILDER
Värmdö Nämdö Orrön 101 Nämdöskärgården Orrön 12637 kvm

Exklusivt sjöställe i västerläge på Orrön i Stockholms skärgård

Modernt hus i magnifikt västerläge på Orrön i Stockholms skärgård. Tomt om 6456 kvm samt eget vattenområde om 6181 kvm. Huvudhuset som uppfördes 2015 är sällsynt väl utformat efter den intilliggande naturen och dess förutsättningar. Tomten består av lättskött naturtomt med en lång vattenlinje i ett storslaget västerläge, endast ett par minuter med båt från Nämdö, en av skärgårdens större öar där det finns livs, restauranger etc. Samtliga byggnader är mycket väl underhållna och i utmärkt skick. Huvudhuset har en öppen planlösning med vardagsrum, kök och matsalsdel och stora glaspartier gör att du har vattenkontakt från alla rum. Här finns tre sovrum samt två generösa badrum med påkostade material, bland annat handgjort kakel från Made a Mano. Huset har alla bekvämligheter såsom luftkonditionering, golvvärme, inbyggt ljudsystem, fiber etc, samt genomgående exklusiva material, såsom belysning från Flos och trägolv från Dinesen. Stora panoramafönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp i hela huset och vackra altaner anpassade till naturen ger gott om plats för sittgrupper och loungemöbler. Invid brygganläggningen finns ett större gästhus med allrum, kök, tre sovrum samt badrum. Brygghuset har ett vackert ljusinsläpp från stora glaspartier och dörrar mot vattnet. Ett mindre gästhus är i dag inrett som fullt utrustat gym. Vaxholmsbåtar trafikerar ön året runt, både från Stavsnäs och från Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Område: Nämdöskärgården Orrön

Adress: Nämdö Orrön 101

Antal rum: 8

Boarea: 140 kvm

Tomtarea: 12637 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Nämdöskärgården Orrön

Välkommen att kontakta oss

Malin Brilioth
Ansvarig mäklare

Malin Brilioth

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Kontakta mig
Lars Fogelklou
Reg. Fastighetsmäklare

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt inom branschen och meriter som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för ...

Kontakta mig

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas