Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Budgivning pågår
Nybrogatan 19B
ALLA BILDER
Stockholm Nybrogatan 19B Östermalm 113 kvm 19 700 000 KR

Lyxigt boende i historisk fyra på Nybrogatan

(ACCEPTERAT PRIS). På attraktiv adress i en historisk sekelskiftesfastighet finner du denna välplanerade fyra i toppskick. Fastigheten är uppförd 1904 och har en rik historia då den tidigare var hem för Sofi Almquists samskola. Byggnaden har genomgått en omfattande renovering och färdigställdes 2018. Lägenheten har en stor balkong som nås via pardörrar, generös takhöjd och är i genomgående utmärkt skick med gott om förvaringsmöjligheter. Den präglas av exklusiva materialval, såsom fiskbensparkett, marmor och vitvaror från Miele. Det öppna och sociala köket är väl integrerat med sällskapsrummet och erbjuder en stor köksö med flera sittplatser, gott om förvaring samt en praktisk avfallskvarn i handfatet. Tre sovrum mot lugn innergård samt två exklusiva badrum varav ett i direkt anslutning till master bedroom.

På Nybrogatan har du det bästa av Stockholm inom räckhåll, med restauranger och shopping i närområdet. Direkt utanför dörren finner du bland annat Björn Frantzéns välrenommerade krog Astoria, den hyllade restaurangen Ciccio's och populära Schmaltz för att nämna några. Dessutom ligger Östermalmstorg, Stureplan, Dramaten, Strandvägen, Nybrokajen och Norrmalmstorg bara några minuters promenad bort.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Nybrogatan 19B

Antal rum: 4

Boarea: 113 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 4252 KR/Månad

Pris/bud: 19 700 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: 1330121 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Östermalm

Östermalm anses vara Stockholms mest exklusiva stadsdel med cirka 80 000 invånare. Här finner du anrika institutioner som Kungliga Dramaten, Historiska museet på Djurgården och det berömda Kungliga biblioteket. Nöjesutbudet i Östermalm är mångsidigt och rikt, med Stureplans nattklubbar som det pulserande centrum, omgivna av förstklassiga restauranger. Samtidigt erbjuder området en mångfald av charmiga kvarterskrogar och högt respekterade matställen för alla smaker. Östermalm, med sin unika förmåga att kombinera kultur och nöje, är den ultimata destinationen för den kräsna livsnjutaren.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer.

Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer