Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Ekerö Ekensbergsvägen 3 Drottningholm 3055 kvm

Generös tomt i privat och soligt läge på Drottningholmsmalmen

På en av Drottningholmsmalmens vackraste tomter ligger villa Liseberg, en verklig kulturskatt som ursprungligen uppfördes i slutet av 1700-talet. Villa Liseberg ligger omgärdad av en generös trädgård i ett ostört och soligt läge och med utsikt över Mälarens vatten. På tomten finns utöver huvudhuset flera byggnader, så som ett charmigt gästhus om ca 50kvm, vilket med fördel kan användas som kontor/ateljé eller uthyras. Här finns även uthus, härbre, lekstuga samt garage/carport med plats för tre bilar. Tomten är friköpt.

Drottningholmsmalmen är ett område som började bebyggas under 1700-talet i samband med uppförandet av närliggande Drottningholms slott. Området utmärker sig för en unik koncentration av hus från 1700- och 1800tal omgärdade av idylliska trädgårdar. Även moderna villor har uppförts i området, såsom de av arkitekterna Peter Celsing och Ralph Erskine.

LÄS MER
FAKTA

Område: Drottningholm

Adress: Ekensbergsvägen 3

Antal rum: 6

Boarea: 109 kvm

Biarea: 49 kvm

Tomtarea: 3055 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer