Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Styrmansgatan 7 Östermalm 155 kvm

Unik sekelskiftesdröm intill Strandvägen!

I en vacker sekelskiftesfastighet från 1888 finner ni denna våning om 155 kvm fördelad på fem rum och kök med två badrum och en wc. Bostaden har även en nybyggd uteplats om ca 12 kvm. Mycket social planlösning med kök och vardagsrum i fil och tre sovrum mot lugn innergård. Från tv-rummet når du via pardörrar den härliga uteplatsen mot lugn innergård. Lägenheten är renoverad till toppskick med genomgående exklusiva och smakfulla materialval. Här möts du av generös takhöjd och enastående detaljer såsom vackra stuckaturer, djupa fönsternischer och speglade dörrar. Gott om förvaring och mycket tilltalande planlösning. Denna bostad andas tidlös charm och är perfekt för dig som uppskattar sekelskiftesstil och unika detaljer. Stabil förening med låga lån.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Styrmansgatan 7

Antal rum: 5

Boarea: 155 kvm

Indirekt nettoskuldsättning: 374281 KR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en erfaren och framgångsrik fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer.

Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer