Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Täby Näsby Park 1322 kvm

Sjönära fastighet med skärgårdskänsla.

Charmig villa i Näsby Park med högt läge och fantastisk havsutsikt. Här finns flera sällskapsytor, öppen spis, pool och en tillbyggnad på berget som ger milsvid havsutsikt och en härlig sällskapsplats. Nära till badbryggor, strandpromenader, golf- och tennisklubb. Öppen planlösning på markplan med kök, matsal och vardagsrum samt tre sovrum. På övervåningen finns ett sällskapsrum, ett stort sovrum och ett badrum. Källaren har biorum, matkällare, tvättstuga, WC och bastu. Bergvärme installerades 2015 och erbjuder mycket attraktiva driftskostnader. Villan är ett perfekt val för den som söker komfort och närhet till naturen. Privat båtplats inom gångavstånd.

LÄS MER
FAKTA

Område: Näsby Park

Antal rum: 7

Boarea: 231 kvm

Biarea: 124 kvm

Tomtarea: 1322 kvm

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare
Mona Rammahi

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Mona är en omsorgsfull och kompetent fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling både nationellt och internationellt. Med sin expertis har Mona utvecklat en kompetens för att navigera genom komplexa och mångfacetterade affärsmiljöer. Hennes strategiska tänkande och analytiska färdigheter gör att hon kan förutse och anpassa sig till marknadsförändringar på ett sätt som gynnar hennes klienter. Du som kund kommer att känna dig trygg genom hela processen, med förtroendet att din försäljning hanteras på ett professionellt och effektivt sätt, med ditt ekonomiska intresse i fokus.

Mona levererade över alla rimliga förväntningar. Hon var engagerad och gick alltid att få tag i för frågor och hon kom med extremt bra input. Hon höll mig uppdaterad och hon var lösningsorienterad. Jag fick betydligt bättre betalt än jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Lägenheten såldes innan visning. Jag kommer rekommendera henne till alla jag känner som funderar på att sälja.

tidigare klient

Bilder

1 Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Mona Rammahi

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas