Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Karpvägen
ALLA BILDER
Lidingö Karpvägen Lidingö 1070 kvm

Exklusiv sjönära villa med pool i eftertraktat läge på Lidingö

Spektakulärt boende i sjönära villa om 313 kvm endast några minuter från Stockholms innerstad. Denna villa erbjuder ett högklassigt boende med generösa glaspartier från de flesta rum med ett sagolikt ljus. Villan är nybyggd med genomgående bästa materialval, spatiöst vardagsrum, fem sovrum, fyra badrum, spa/bastu, gym, biorum, flera uteplatser samt garage. Plan barnvänlig tomt med pool och poolhus (färdigställs 2023). Ett livsstilsboende av yppersta klass med härligt solläge i naturnära Sticklinge, endast några minuter från Stockholms innerstad.

Här erbjuds spatiösa sällskapsrum, ett generöst kök, fem sovrum, fyra badrum, kontorsdel, gym, spa/bastudel, biorum, flera uteplatser samt garage.

LÄS MER
FAKTA

Område: Lidingö

Adress: Karpvägen

Antal rum: 8

Boarea: 313 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 1070 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Lidingö

Lidingö stad består av huvudön samt ett antal småöar runt omkring, bland annat Storholmen. Som boende har du tillgång till många grundskolor och flera gymnasier, härliga grönområden och framför allt ett rikt utbud av sportanläggningar och klubbar. Ön är ett paradis för dig som vill segla och simma, spela tennis och golf, åka skidor och skridskor eller rida i den vackra naturen.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer