Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Östermalm 99 kvm

Nationalromantik på eftersökt adress - SÅLD

Vacker bostad i ett mycket attraktivt läge på Eriksbergsgatan med dess tegelfasader i nationalromantisk stil, ett stenkast från Humlegårdens grönska och Stureplans nöjesliv. Ljus och mycket välplanerad lägenhet med originaldetaljer såsom väggpaneler, blyinfattade dörrspeglar och fiskbensparkett. Genomgående lägenhet med generös takhöjd, öppen spis, kakelugn samt solig balkong i sydvästläge. Höga spröjsade fönster ger ett vackert ljusinsläpp. Bostaden går vid behov att förändra från nuvarande planlösning med ett sovrum och separat matsal till två sovrum samt kök och matsal i öppen planlösning. Vackert trapphus utan trappsteg till entré och hiss. Grönskande och välskött innergård. Skuldfri förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en väl underhållen fastighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 3

Boarea: 99 kvm

Våningsplan: 3

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare
Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas