Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Eriksbergsgatan 11 Östermalm 99 kvm

Nationalromantik på eftersökt adress - SÅLD

Vacker bostad i ett mycket attraktivt läge på Eriksbergsgatan med dess tegelfasader i nationalromantisk stil, ett stenkast från Humlegårdens grönska och Stureplans nöjesliv. Ljus och mycket välplanerad lägenhet med originaldetaljer såsom väggpaneler, blyinfattade dörrspeglar och fiskbensparkett. Genomgående lägenhet med generös takhöjd, öppen spis, kakelugn samt solig balkong i sydvästläge. Höga spröjsade fönster ger ett vackert ljusinsläpp. Bostaden går vid behov att förändra från nuvarande planlösning med ett sovrum och separat matsal till två sovrum samt kök och matsal i öppen planlösning. Vackert trapphus utan trappsteg till entré och hiss. Grönskande och välskött innergård. Skuldfri förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och en väl underhållen fastighet.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Eriksbergsgatan 11

Antal rum: 3

Boarea: 99 kvm

Våningsplan: 3

Indirekt nettoskuldsättning: -323715 KR
Nettoskuldsättningen är negativ, dvs det finns ingen skuld. (Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.)

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer