Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Jaktstigen 2
ALLA BILDER
Lidingö Jaktstigen 2 1276 kvm 28 000 000 KR

Attraktiv villa om totalt 291 kvm med vacker utsikt över Askrikefjärden

Högt och attraktivt belägen villa med storslagen utsikt över Grönstaviken och Askrikefjärden. Förnämlig planlösning för den stora familjen med fantastiska sällskapsutrymmen och 5 sovrum samt två extra rum på vindsplan. Öppna och representativa ytor förenar köket och matsalen med en spatiös sällskapsdel med eldstad och stora fönsterpartier,

Souterrängplanet har egen ingång och kan användas som ungdomsdel eller uthyrningsdel och har ett ljust och rymligt sällskapsrum med öppen spis samt utgång till södervänd terrass i sydväst läge. Generös tomt om 1276 kvm med dubbelgarage och rymliga parkeringsplatser för ytterligare 5 bilar.

Askrike är ett eftertraktat område som erbjuder ett rikt friluftsliv med båthamn, badplatser, närhet till Grönsta naturvårdsområde med löpslingor och skidspår samt bra skolor i närområdet. Utmärkta kommunikationer med kort gångavstånd till bussar som tar dig smidigt in till Stockholm.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Jaktstigen 2

Antal rum: 8

Boarea: 222 kvm

Biarea: 69 kvm

Tomtarea: 1276 kvm

Pris/bud: 28 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer