Beskrivning Bilder Planritningar Kontakt
Tyresö - Trollbäcken
ALLA BILDER
Tyresö Tyresö - Trollbäcken Trollbäcken 1645 kvm 12 000 000 KR

Generös familjevilla i utmärkt skick med söderläge

På Tyresö - Trollbäcken bjuder vi in till en rymlig villa i utmärkt skick. Med sina totalt 356 kvm välkomnas vi av en ljus öppen entréhall som öppnar upp mot ett stort kök med granitbänkskivor och extradjupa skåp, här finns matplats och ett ännu större vardagsrum där samtliga utrymmen har enhetligt grått klinkergolv. Från matplatsen finns även utgång till ett vidbyggt stort uterum med access till gräsmatta och tomt. På våningsplanet finns även en praktisk groventré, spaavdelning med badkar från Svenska Bad, bastu, dusch och wc. Utgång från spa via skjutdörrar till uteplats under tak med belysning och utomhusbad (Hydropool). Vidare bjuder våningsplanet på ett ljust klädvårdsrum och en separat wc. Övre plan är det privata våningsplanet med genomgående trägolv och rymligt master bedroom med egen klädkammare, skjutdörrar till större balkong i söderläge med markis. Från master finns även direktaccess till övervåningens badrum. Ytterligare fyra sovrum/arbetsrum varav tre av dessa har fönster i två väderstreck samt att två av rummen har klädkammare. Centralt mellan sovrummen finns familjens privata tv-rum med högt i tak och mycket ljus genom stora fönsterpartier. Trädgårdstomten om 1.645 kvm är uppvuxen och inramas av en smakfull vitputsad mur med smidesgrind samt häckar. En porlande fontän samt ett uthus med gästrum och förråd samt en lekstugan och hundkoja. Parkeringen ombesörjer uppställning av 8-10 bilar om det skulle krävas.

För information och privata visningar vänligen kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Trollbäcken

Adress: Tyresö - Trollbäcken

Antal rum: 7

Boarea: 319 kvm

Biarea: 37 kvm

Tomtarea: 1645 kvm

Pris/bud: 12 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer