Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Fågelvägen 29
ALLA BILDER
Tyresö Fågelvägen 29 Trollbäcken 1645 kvm 12 000 000 KR

Generös familjevilla med stor plan tomt i söderläge

På Tyresö - Trollbäcken bjuder vi in till en rymlig villa i utmärkt skick. Med sina totalt 356 kvm välkomnas vi av en ljus öppen entréhall som öppnar upp mot ett stort kök med granitbänkskivor och extradjupa skåp, här finns matplats och ett ännu större vardagsrum där samtliga utrymmen har enhetligt grått klinkergolv. Från matplatsen finns även utgång till ett vidbyggt stort uterum med access till gräsmatta och tomt. På våningsplanet finns även en praktisk groventré, spaavdelning med badkar från Svenska Bad, bastu, dusch och wc. Utgång från spa via skjutdörrar till uteplats under tak med belysning och utomhusbad (Hydropool). Vidare bjuder våningsplanet på ett ljust klädvårdsrum och en separat wc. Övre plan är det privata våningsplanet med genomgående trägolv och rymligt master bedroom med egen klädkammare, skjutdörrar till större balkong i söderläge med markis. Från master finns även direktaccess till övervåningens badrum. Ytterligare fyra sovrum/arbetsrum varav tre av dessa har fönster i två väderstreck samt att två av rummen har klädkammare. Centralt mellan sovrummen finns familjens privata tv-rum med högt i tak och mycket ljus genom stora fönsterpartier. Trädgårdstomten om 1.645 kvm är uppvuxen och inramas av en smakfull vitputsad mur med smidesgrind samt häckar. En porlande fontän samt ett uthus med gästrum och förråd samt en lekstugan och hundkoja. Parkeringen ombesörjer uppställning av 8-10 bilar om det skulle krävas. 2005 byggdes huset till och fick ett övre plan samtidigt som entréplanet byggt 1971 totalrenoverades och byggdes om.

För information och privata visningar vänligen kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Trollbäcken

Adress: Fågelvägen 29

Antal rum: 7

Boarea: 319 kvm

Biarea: 37 kvm

Tomtarea: 1645 kvm

Pris/bud: 12 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Trollbäcken

Trollbäcken är ett populärt uppväxt villaområde attraktivt beläget nära Drevviken som erbjuder vattensporter sommartid och skridskois vintertid. Här bor man bekvämt med kommunikationer via buss till Gullmarsplan på ca 20 minuter eller direktbuss till city på ca 25 minuter. Dessutom finns närhet till nybyggd skola F-9. Vid Trollbäcken centrum finns ett mindre köpcentrum med diverse butiker, restauranger, café, bageri, livsmedelsaffärer, apotek och bibliotek. I den omedelbara närheten finns Hästhagsbadet och Kumlabadet som är barnvänliga badstränder. Tyresö erbjuder även ishall, fotbollsplaner, idrottsplatser, bowlinghall, rackethall, utetennisbanor och simhall.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas