Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Södermalm 31 kvm

Mini-2:a med 2 franska balkonger i högt, fritt söderläge - SÅLD

I ett högt och ljust läge på pittoreska Brännkyrkagatan ligger denna optimalt planerade minitvåa. Bostaden erbjuder en luftig och öppen umgängesdel där det smakfullt renoverade köket, med bland annat carraramarmor, ligger öppet mot vardagsrummet. De två franska balkongerna låter ljuset flöda in över det vackra trägolvet och kakelugnen är ett fint smycke vid matbordsplatsen. Längst in finns det mysiga sovrummet. Bostaden renoverades 2015 samt 2021 och har välbevarade sekelskiftesdetaljer. Här bor du med den romantiska söderkänsla som återspeglas i litteraturen och gamla
journalfilmer samt med omedelbar närhet till Mariatorget, Monteliusvägen och allt du kan önska och behöva.

LÄS MER
FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 2

Boarea: 31 kvm

Våningsplan: 4

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare
Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas