Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kopparvägen 22
ALLA BILDER
Täby Kopparvägen 22 1177 kvm 11 900 000 KR

Topprenoverad familjevilla i populära Skarpäng

Påkostad familjevilla på en barnvänlig trädgårdstomt i populära Skarpäng, endast någon minuts promenad till såväl skolor, förskolor som kommunikationer. Huset är totalrenoverat invändigt och har en mycket trevlig planlösning med upp till fem sovrum samt generösa sociala ytor. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och från matplatsen nås ett uterum med stora glaspartier och skjutdörrar. Från köket öppnar man upp mot altan och trädäck där plats finns för sittgrupp för ett stort sällskap. Trädgården är mycket välskött och anlagd med vackra stenläggningar och planteringar. Här finns även två växthus, ett större med plats för sittgrupp, samt ett för enbart odling. Plan gräsmatta som sköts med robotgräsklippare. På det nedre trädäcket finns ett spabad. Fristående garage med förråd i anslutning samt uppfart med plats för två bilar. Laddbox till elbil finns.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Kopparvägen 22

Antal rum: 7

Boarea: 213 kvm

Biarea: 9 kvm

Tomtarea: 1177 kvm

Pris/bud: 11 900 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Skarpäng är en kommundel i sydvästra delen av Täby kommun, Stockholms län. Skarpäng gränsar i väster till Sjöberg i Sollentuna kommun, vid Rösjön, och i söder till Enebyberg och Rinkebyskogen i Danderyds kommun, i norr till Hagby och Litsby. Skarpäng gränsar i öster mot kommundelarna Ella Park och Ella Gård.

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer