Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Sveavägen 35 Norrmalm 160 kvm

Vindsvåning i City med altan i väster - Juridisk person accepteras

Exklusiv vindsvåning i attraktivt läge i Stockholms City. Denna bostad är en ljus och genomgående vindsvåning i två etage med väl tilltagen takhöjd och flertalet stora fönsterkupor. Nedre plan rymmer våningens centrala del med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Härifrån nås altanen som ligger i väster med bästa läge för eftermiddags- och kvällssol samt utsikt över takåsar och kyrktorn. Här finns även tre sovrum, badrum samt gäst-wc och tvättstuga. Övre plan består av en lyxig svit med master bedroom, walk in closet samt badrum med bastu. Hiss går direkt till våningsplanet utan trappor från entrén. Föreningen har god ekonomi med mycket stora hyresintäkter samt alla de tunga renoveringarna genomförda de senaste åren. 0 kr i avgift. Föreningen är s k oäkta Brf och juridisk person godkänns som medlem.

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Sveavägen 35

Antal rum: 6

Boarea: 160 kvm

Våningsplan: 7

Malin Brilioth

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Malins bakgrund som jurist samt arbete inom försäljning ger henne en gedigen grund att stå på som fastighetsmäklare. Malin är en engagerad, resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som genom lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att få köpare och säljare att känna sig trygga med sin bostadsaffär.

Malin är driven, kunnig och engagerad! Jag fick värdefull input inför försäljningen och hon höll mig uppdaterad under hela processen. Mina högt ställda förväntningar infriades och jag kan varmt rekommendera Malin!

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Malin Brilioth

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer