Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Fridhemsgatan 8
ALLA BILDER
Stockholm Fridhemsgatan 8 Kungsholmen 127 kvm 11 900 000 KR

Högt och ljust läge på Kungsholmen

Nyklassisk våning attraktivt belägen nära Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. Swedish grace var den svenska motsvarigheten till Art deco. Kännetecknande är fönster, fasadernas olika färger, takhöjden och fina innergårdar. Tre rum i fil, som flödar i ljus, med vardagsrum och matsal blir den självklara samlingspunkten. Rymligt kök mot innergården. Den inre hallen är möblerbar och har fungerande öppen spis. Generöst sovrum med garderober och klädkammare. Våningen passar väl för sociala tillställningar. Hela bostaden har gott om förvaringsmöjligheter. En vacker våning med stor potential som upplevs rymlig och snarare som fyra rum och kök. Renoveringsbehov.

LÄS MER
FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Fridhemsgatan 8

Antal rum: 3

Boarea: 127 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 3888 KR/Månad

Pris/bud: 11 900 000 KR

Indirekt nettoskuldsättning: -23 KR
Brf har ett kortfristigt lån som motsvarar vad som finns i kassan

Kungsholmen

På avslappnade Kungsholmen finns Stockholms stadshus, där nobelfesten hålls. Vissa av båtarna som är förtöjda vid Norr Mälarstrand blir till barer med livemusik på somrarna. I närliggande Rålambshovsparken finns även en liten strand och promenadstigar. Fridhemsgatan sträcker sig tvärs över ön, från Norr Mälarstrand i söder, via Fridhemsplan till Kungsholmsstrand i norr. Trappor leder ner till Kungsholmsstrand.

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer