Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kaknäsvägen 72
ALLA BILDER
Stockholm Kaknäsvägen 72 Djurgården 205 kvm 27 500 000 KR

Lilla Astringe är uppfört i början av 1800-talet och är en del av den bebyggelse som byggdes kring Lidingöbros värdshus. Värdshuset byggdes då i anslutning till den flottbro, kallad Lidingö bro, som anlades över Lilla Värtan mellan Lidingö och Djurgården. I dag är huset en del i bostadsrättsföreningen Lidingöbro tillsammans med fem andra enheter. Lilla Astringe är i dag formellt två bostadsrätter men säljs som en enhet. Huset har totalt 7 rum om ca 205 kvm. Huset har en egen liten trädgård i söder och har också tillgång till stor gräsmatta nere vid vattnet. Till huset hör en parkeringsplats och en båtplats vid den gemensamma bryggan.

Interiört renoverades badrum, kök och ytskikt för ca 15 år sedan. Fasad och tak renoverades för ca 10 år sedan. Samtliga fönster är utbytta till 3-glasfönster. Uppvärmning sker med luftvärmepump och elradiatorer. Bostadsrättsägaren ansvarar för allt yttre underhåll. Sammanlagd bostadsrättsavgift 10900 kr/månad för båda bostadsrätterna. Värme och el ingår ej i avgiften.

LÄS MER
FAKTA

Område: Djurgården

Adress: Kaknäsvägen 72

Antal rum: 7

Boarea: 205 kvm

Månadsavgift: 10900 KR/Månad

Pris/bud: 27 500 000 KR

Planritningar
Planritningar

Djurgården

Djurgården erbjuder lugn i natursköna omgivningar. Ön är en stadsdel och ingår i den Kungliga nationalstadsparken. Djurgårdsstaden och Beckholmen, som ligger i det sydvästra hörnet av ön, bjuder på stadsbebyggelse medan Djurgården i övrigt består av lummiga grönområden. Området präglas av en rofylld atmosfär och här finns många museer och ambassader.

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer