Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Torslundavägen 6
ALLA BILDER
Täby Torslundavägen 6 Torslunda, Täby 2800 kvm 14 500 000 KR

Modern familjevilla i Torslunda, Täby.

Modern villa från Fiskarhedenvillan uppförd 2018 med dubbelgarage. Entréplanet har ett inbjudande vardagsrum i öppen planlösning och öppet upp till nock. Stora sociala ytor med öppen spis och ett välutrustat kök med köksö. Flera utgångar till det stora trädäcket med pool och spabad. Genomgående golvvärme. Generöst badrum på entréplan samt praktisk tvättstuga och groventré. På övre plan ligger tre sovrum, varav master bedroom med klädkammare, ett allrum samt villans andra badrum. På fastigheten finns även ett uppvärmt dubbelgarage. Torslunda ligger nära Täby GK och är omgärdad av lantliga omgivningar med hästhagar och skog inpå knuten. Här tar man sig enkelt till Täby centrum med bil på 12 minuter. Till Arlanda tar det 20 minuter. En eftertraktad familjevilla som erbjuder lugn och avskildhet i vackra omgivningar.

LÄS MER
FAKTA

Område: Torslunda, Täby

Adress: Torslundavägen 6

Antal rum: 6

Boarea: 174 kvm

Biarea: 64 kvm

Tomtarea: 2800 kvm

Pris/bud: 14 500 000 KR

Torslunda, Täby

Lantligt beläget med hästgårdar och ängar

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer