Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Vikingavägen 42B
ALLA BILDER
Saltsjöbaden - Baggensudden Vikingavägen 42B 9 000 000 KR

Tomt under avstyckning med sjönära läge

Tomt under avstyckning med ett sjönära läge. Byggrätt enligt ny detaljplan (nr 679) ger möjlighet till en byggarea på 150 kvm i två plan plus vind. Möjlighet till komplementbyggnad på 40 kvm finns.
Tomten storlek kommer bli 1309 kvm. Här bor du med ett sjönäre läge med utsikt över Pålnäsviken. Närhet till skolor, dagis, kommunikationer och det allmänna Dalenbadet med fin sandstrand.

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Baggensudden

Adress: Vikingavägen 42B

Tomtarea: 1309 kvm

Pris/bud: 9 000 000 KR

Saltsjöbaden - Baggensudden

Baggensudden sträcker ut sig mellan Moranviken, Baggensfjärden och Pålnäsviken. Baggensudden började bebyggas i slutet på 1800-talet. Vid stränderna runt Baggensuddens finns badplatser bla det populära Dalenbadet med sandstrand och badbrygga. Både i Moranviken och Pålnäsviken finns båtbryggor med möjlighet till båtplats. På kort promenadavstånd nås skolor, kommunikationer och det vackra Skogsö naturreservat.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

  Värdera bostad

  Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

  Läs mer

  Underhand

  Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer

  Kunder söker

  Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

  Läs mer