Beskrivning Bilder Kontakt
Käppala - Lidingö
ALLA BILDER
Lidingö Käppala - Lidingö Käppala 911 kvm Pris på förfrågan

Smakfull familjevilla med högt läge och fri utsikt

En exklusiv villafastighet med underbar utsikt på södra Lidingö. Villan har en attraktiv planlösning fördelat på tre plan. Stora vackra fönsterpartier med utsikt över hela Stockholms inlopp. Entréplanet rymmer allrum, arbetsrum, badrum med bastu och rymlig tvättstuga. På mellanplanet ligger ett fräscht kök signerat Claesson samt ett vardagsrum med en biblioteksdel. Här har man en magnifik utsikt med vackra fönsterpartier. Två eldstäder varav den ena i köket. Genomgående vackra ekgolv.
På översta planet ligger fem sovrum varav ett master-en suite. Fyra av sovrummen har utgång till balkong. Hela villan genomgick en omfattande renovering 2019 med påkostade materialval. Den vackra trädgården har flera möjliga sittplatser och från vardagsrummet är det utgång till en större terrass. Till fastigheten hör ett fristående dubbelgarage. En eftertraktad villa för den större familjen och ett läge med närhet till bad, vackra naturområden, skolor och förskolor.

LÄS MER
FAKTA

Område: Käppala

Antal rum: 8

Boarea: 268 kvm

Biarea: 76 kvm

Tomtarea: 911 kvm

Pris/bud: Pris på förfrågan

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Familjevilla med högt läge och fri utsikt
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer