Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Kolmårdsvägen 39
ALLA BILDER
Lidingö Kolmårdsvägen 39 Käppala 39 kvm 1 895 000 KR

Perfekt planerad 1:a i Käppala

Trivsam lägenhet om 39 m2 med ett rymligt och välplanerat kök med matplats vid fönstret. Ljust och tilltalande vardagsrum med sängskåp som ger gott om plats för soffgrupp och arbetsbord. Vill man skapa ett mindre sovrum vid fönstret i köket får man öppna upp dörren igen till vardagsrummet. Vid entrén finns en klädhylla samt en garderobsvägg. Helkaklat badrum med dusch och wc. Till lägenheten hör ett källarförråd samt en gemensam välutrustad tvättstuga Välskött förening med ordnad ekonomi. Föreningen har ett eget gym. Ett mycket trivsamt boende i lugn miljö med mycket grönska. Mycket bra kommunikationer och nära till Lidingöbanan och bussar till Ropsten och Lidingö C.

LÄS MER
FAKTA

Område: Käppala

Adress: Kolmårdsvägen 39

Antal rum: 1

Boarea: 39 kvm

Våningsplan: 3

Månadsavgift: 2314 KR/Månad

Pris/bud: 1 895 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Käppala

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer