Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Värmdö Torsby gammelväg 5 Värmdö - Torsby 1760 kvm

Exklusiv designvilla i toppklass - sjötomt i väster!

Välkommen till en exklusiv designvilla i toppklass på plan havstomt med sandstrand och brygga i bästa västerläge. Fastigheten färdigställs för tillträde under maj månad 2023. Med ambitionen av ett fulländat boende av hög standard har arkitekten inte lämnat något åt slumpen. Här finns allt du kan önska av en toppmodern villafastighet som kan nyttjas både som permanentboende eller sommar/weekendhus. Egen sandstrand, pool och brygganläggning. Huset och tomten vetter mot Torsbyfjärden och bjuder på sällan skådade solnedgångar över vattnet. Den privata entrén till huvudbyggnaden ligger dold bakom dubbla fristående garagebyggnader med sobert insynsskyddat plank med heltäckande dörrar. Direkt från huvudentrén möts du av rymd genom full takhöjd och panoramautsikt över havet. Entréplan bjuder på sociala utrymmen och i utmärkt västerläge öppnar de glasade skjutdörrarna upp mot poolområdet, gräsmattan, strand och hav. Kök och vardagsrum om ca 65 kvm, generös spaavdelning med bastu och bad med glasdörrar ut mot poolområdet. På våningsplanet finns även biorum, klädvård, gäst-wc etc. Övre plan är det privata våningsplanen uppdelat i två flyglar där den ena bjuder på master bedroom med väl tilltaget dressingroom och generöst badrum en-suite. Sovrummet har panoramafönster genom skjutdörrar mot havet med stor balkong. Den andra flygeln härbärgerar ytterligare tre sovrum, badrum och allrum/arbetsrum/sovrum efter behov. En enastående havsfastighet i absolut toppskick med sol hela dagen endast ca 3 mil från city.

För privata visningar och information kontakta Henrik Thelin på [email protected] alternativt 0706179620.

LÄS MER
FAKTA

Område: Värmdö - Torsby

Adress: Torsby gammelväg 5

Antal rum: 7

Boarea: 73 kvm

Biarea: 57 kvm

Tomtarea: 1760 kvm

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer