Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Nacka Trollvägen 3 Saltsjöbaden 1000 kvm

Klassiskt 60-tal med centralt läge i Saltsjöbaden

Välkommen till denna väldisponerade ljusa familjevilla med utmärkt läge i Tattby med endast några minuters promenad till tåg, sporthall, idrottsplats, paddelbana, golfbana och service.
Entréplan med välkomnande hall med marmor golv och gäst wc. Hallen öppnar upp mot ljust kök med bra avställningsytor, köksö och all maskinell utrustning från Miele och Siemens. En halv trappa ner ett vardagsrum med stora fönsterpartier, plats för soffgrupp samt matsalsmöbel, i vardagsrummet finns en trevlig öppen spis (godkänd för kamin). I anslutning till hallen ett sovrum. En halvtrappa ner ytterligare ett sovrum samt badrum med dusch, wc och dubbelhandfat. Ytterligare en halv trappa ner grovingång samt nyrenoverad (2018) tvättstuga och en ”walk in closet” samt ingång till garage. På nedre plan finns idag ett stort sovrum som lätt kan återställas till så som det var tidigare med två normalstora sovrum. Vidare finns här ett spa (2018) med ångbastu och ett bubbelbadkar samt utgång till bubbelpool, gjuten pool med luftvärmepump och härligt poolområde (2019) som omges av stort trädäck med gott om plats för lounge grupper och solstolar och ett utrymme för praktisk förvaring för dynor och kuddar. Huset värms upp med bergvärme och i dom flesta rum är det golvvärme. Golv av marmor eller trä. Insynsskyddad tomt med fyra utemiljöer för morgon, eftermiddags och kvällssol samt ett uterum.
Ett praktiskt livsstilsboende i populära Tattby med närhet till det mesta. Visning enligt överenskommelse med mäklaren.

LÄS MER
FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Trollvägen 3

Antal rum: 6

Boarea: 180 kvm

Biarea: 50 kvm

Tomtarea: 1000 kvm

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer