Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Trångholmen
ALLA BILDER
Värmdö Trångholmen Mellersta skärgården 28.2795 ha 19 500 000 KR

Skärgårdsfastighet bestående av tre öar om ca 28 ha samt stort vattenområde

Fastigheten, Karklö 1:9, utgörs av mark på tre öar mitt i Stockholms skärgård. Drygt halva Trångholmen ingår i fastigheten. På Trångholmen finns ett hus om 78 kvm med två rum och ett stort loft. Huset har en öppen planlösning med öppet upp till taknock och en mindre köksdel. Intill huset ligger en tennisbana och en stor gedigen lada i etage med en bottenplatta om ca 200 kvm. Vid vattnet, en kort promenad från huset, ingår en stor brygganläggning med två bastubyggnader samt mindre bryggor. Norr om Trångholmen ligger Idholmen, där den norra halvan ingår i fastigheten. Sydost om Trångholmen ligger Krokholmen, om ca 10 ha, som också ingår i fastigheten. Krokholmen är obebyggd. Jakt och fiskerätt ingår.

Till Trångholmen kommer man med egen båt alternativt med Vaxholmsbåt som sommartid trafikeras ångbåtsbryggan flera gånger per dag. På intilliggande Svartsö finns skärgårdshandel och krog. I närheten ligger också Grinda med sitt välkända värdshus med hotell, sjökrog och café.

LÄS MER
FAKTA

Område: Mellersta skärgården

Adress: Trångholmen

Tomtarea: 28.2795 ha

Pris/bud: 19 500 000 KR

Mellersta skärgården

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer