Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Båtsmansklevet 3
ALLA BILDER
Stockholm Båtsmansklevet 3 753 kvm 20 500 000 KR

Stor 60-talsvilla i Mälarhöjden

Spännande villa med sjöutsikt högt belägen i Mälarhöjden. Brutal arkitektur s k Brutalism såg sin början i mitten av 50-talet med verk av Le Corbusier och arkitekter i England som inspirerats av honom. Sannolikt har arkitekten tillika byggherren och innehavaren av denna villa också inspirerats av betongens råa struktur. Med en underbar utsikt över Mälaren och kvällssol in på tomten kan du här skapa din drömbostad. Villan ritades och uppfördes av innehavaren och disponeras över tre plan med pool i första våningsplanet. Den har en ovanlig konstruktion i betong och stål vilket medger stor frihet i rumsdispositionerna. Innerväggar kan med andra ord flyttas eller tas bort. Inget behov av bärande väggar förutom ytterväggarna. Idag har villan ett komplett renoveringsbehov. På översta våningsplanet finns många utgångar till både uterum och terrasser varav en stor insynsskyddad. Sommartid har man sol från tidig morgon till solnedgång och då kommer eftermiddagssolen in genom alla glaspartier på motsatta sidan mot Mälaren.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Båtsmansklevet 3

Antal rum: 9

Boarea: 360 kvm

Biarea: 90 kvm

Tomtarea: 753 kvm

Pris/bud: 20 500 000 KR

Sjönära läge

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer