Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Metallvägen 4
ALLA BILDER
Tyresö Metallvägen 4 1790 kvm 12 500 000 KR

Exklusiv rymlig enplansvilla med atrium och swimspa

*Kontakta mäklaren för visning*. Extraordinär villa i ett plan med öppen planlösning och en atriumgård som skapar ett underbart ljus i hela villan. Här finns gott om plats för både gemenskap och avskildhet. Hela fastigheten andas kvalitet och valda material håller hög klass.
Atriumgården i mitten av huset gör sig påmind var man än befinner sig och sommartid är det ett extra rum med sitt swimspa och lättmöblerade trädäck.
Huset sällskapsytor består av ett stilrent kök med nya vitvaror och en öppen planlösning mot matsalsdelen. I direkt anslutning en loungedel och ett biorum.
Mot den fina trädgårdstomten ligger villans vardagsrum med eldstad. På var sida rymliga sovrum med en-suite. Ett väl tilltaget master bedroom-en suite med en eldstad samt en öppen walk in closet. Villan har fem sovrum samt fyra duschutrymmen.
På den stora och barnvänliga trädgårdstomten finns en välskött gräsmatta med plats för bollspel och lek. Den fina stenlagda uteplatsen i skiffer har ett utekök och ett spabad. Ett mycket fint solläge hela dagen. På uppfarten ryms fyra bilar samt ett väl tilltaget varmgarage. Under 2021 har det installerats solpaneler på taket.

LÄS MER
FAKTA

Adress: Metallvägen 4

Boarea: 314 kvm

Biarea: 69 kvm

Tomtarea: 1790 kvm

Pris/bud: 12 500 000 KR

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer