Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Norrmalm 80 kvm

Nyrenoverat i lugna kulturkvarter några minuter från city - SÅLD!

Välkommen till en mycket välplanerad och nyligen totalrenoverad vindsvåning med kök och sällskapsrum i öppen planlösning samt två sovrum mot lugn innergård.
Hall med gott om förvaring i klädkammare samt ett gäst wc.
Vardagsrum, matplats och kök med tre fönster mot gatan. Köket är funktionellt med nya maskiner och gott om avställningsytor. Liten hall med skåpsförvaring leder in till två sovrum mot gården varav ett större med badrum "en-suite" med dusch, wc och tvättpelare.
Lägenheten som nyligen totalrenoverades är i absolut toppskick med påkostade materialval.
Här bor du i anrika kulturkvarter i en fridfull miljö med endast några minuters promenad till Stureplan och Hötorget.
Eventuellt finns möjlighet att ta över nuvarande ägares garageplats runt hörnet på Johannesplan. Snabbt tillträde möjligt om så önskas!

LÄS MER
FAKTA

Område: Norrmalm

Antal rum: 3

Boarea: 80 kvm

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare
Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas