Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Bodalsvägen 20
ALLA BILDER
Lidingö Bodal Bodalsvägen 20 95 kvm 5 475 000 KR

Fantastiskt välplanerad 4:a centralt på Lidingö

Brf Roslagsskutan upplåter härmed en av deras hyresrätter till försäljning. Lägenheten är väldisponerad med stort vardagsrum och intilliggande matrum samt tre bra sovrum. I köket rymmer man även en matplats vid fönstret. Det finns en klädkammare i hallen samt garderober i anslutning till två av sovrummen.
Här kan man skapa ett trivsamt boende med uppgradering av ytskikt och golv. Balkong med morgonsol som även kan glasas in. En trevligt planerad familjelägenhet eller en bostad för paret som lämnar sin villa. Föreningen har en för området stor trädgård med en vacker pergola med sittgrupp och planteringar som medlemmar kan boka för sina tillställningar.
En övernattningslägenhet och en inglasad loggia på översta våningsplanet som medlemmar kan använda och boka. Tvättstugan är stor och har många tvättmaskiner. Till lägenheten hör också ett rymligt förråd.
I fastigheten finns det både en frisör och fotvård. Till Ropsten tar man sig via Lidingö centrum på 10 minuter antingen via buss eller tåg. Busshållplatsen ligger alldeles intill fastigheten och Lidingöbanan som trafikerar Ropsten - Gåshaga har sin hållplats en kort promenad från huset. Matbutiker som ICA Kvantum, Willys samt en mindre kvartersbutik ligger på promenadavstånd. Restaurang, gym samt mindre butiker finns i området. I närheten ligger mycket fina promenad- och cykelstråk längs med vattnet.

LÄS MER

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Bodal

Adress: Bodalsvägen 20

Antal rum: 4

Boarea: 95 kvm

Våningsplan: 1

Månadsavgift: 5168 KR/Månad

Pris/bud: 5 475 000 KR

Planritningar
Planritningar

Bodal

Ewa Söderberg

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Ewas bakgrund som entreprenör och hennes stora intresse för affärer ledde henne in till mäklaryrket.

Här kombinerar hon sina erfarenheter från försäljning och projektering av inredning i stora som små affärer med förmedling av bostadsrätter och villor. En kombination som ger stort mervärde.

Ewa brinner för att ha nöjda kunder som uppskattar en målinriktad, trygg och professionell mäklare. Med Ewas personliga engagemang, i kombination med Residence Christies kvalitetssäkrade arbetsmetod samt starka varumärke, skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Trots stor tidspress lyckades Ewa sy ihop en bra annons, visningar och extra visningar. Hon var driven och fick till en bra budgivning med seriösa köpare. Hon var flexibel och snabb att hantera frågor som uppstod på kort varsel. Framförallt fick vi det bästa pris marknaden kunde erbjuda. Jag skulle gärna anlita Ewa igen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Ewa Söderberg

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer