Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Hammarby allé 9
ALLA BILDER
Stockholm Hammarby Sjöstad Hammarby allé 9 157 kvm 15 950 000 KR

Unikt boende med 55 kvm takterrass och uthyrningsdel

Generöst boende med takterrass om 55 kvm med bubbelbad och utsikt mot Södermalms takåsar och ner mot vattnet vid Hammarby Sjö. Fantastiskt trevlig bostad med modern och öppen planlösning som genomsyras av ljus och rymd samt genomgående stilrena materialval i mycket gott skick. Rymligt vardagsrum öppet mot kök och takterrass. Totalt erbjuds 4 sovrum med 3 badrum. Kontorsdel eller uthyrningsdel, om ca 30 kvm, med separat ingång komplett med stort badrum och pentry möjliggör ett ekonomiskt fördelaktigt boende för den som så önskar.

Hammarby Sjöstad ligger med ett enastående läge vid Hammarby Sjö, kanalen och med närhet till både stan och naturen. Här bor man med ett stenkast till Årstaviken, solbryggorna med glittrande vatten. Närhet till affärer och annan service. I portuppgången finns dessutom ett närlivs och i samma fastighet finns både café och restaurang

LÄS MER

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare
FAKTA

Område: Hammarby Sjöstad

Adress: Hammarby allé 9

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Pris/bud: 15 950 000 KR

Planritningar
Planritningar

Hammarby Sjöstad

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer