Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Karlavägen 101 Östermalm 210 kvm

Smakfullt renoverad lägenhet nära Karlaplan

Med attraktivt läge invid Karlaplan ligger denna vackra klassiska familjevåning. Pietetsfullt renoverat med många bevarade original detaljer. Välkomnande hall med öppen spis och liten balkong mot gården. I anslutning till hall finns gott om plats för avhängning och ett gäst wc. Tre vackra rum i fil mot Banérgatan. Det väl tilltagna köket har gott om avställningsytor på bänkskivor i sten, höga skåp och en rejäl köksö med ugn, vinkyl, extra kyl & frys och plats för barstolar. I öppen anslutning till köket ett matrum med burspråk, stor matplats och lounge möbel. Pardörrar in till sällskapsrum innanför sällskapsrum ett sovrum med garderobsvägg. Inre hall med arbetsplats med skåp för förvaring. Duschrum med golvvärme. Två sovrum mot gården varav ett är större med gott om förvaring i fullhöjdsskåp. Det större sovrummet är lite avskilt genom hall. I hallen finns förvaring och ett stort badrum med marmorgolv (el termostat) badkar, separat dusch och ett dubbelhandfat. Separat tvättstuga med torktumlare torkskåp och tvättho. Våningen är i utmärkt skick med golv i fiskbensparkett, larm och säkerhetsdörr. Omgående tillträde om så önskas.

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Karlavägen 101

Antal rum: 5

Boarea: 210 kvm

Våningsplan: 3

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer