Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Stockstigen 9
ALLA BILDER
Nacka Stockstigen 9 Nacka - Boo Gård 2800 kvm 24 000 000 KR

Fantastisk villa på generös tomt med privat läge i Boo Gård

I attraktiva Boo Gård saluför vi en vacker, genuin familjevilla från 1930-talet med speciell känsla, belägen på en magnifik tomt med soligt och privat läge.

Huvudbyggnaden erbjuder totalt 350 smakfulla kvm om 10 rum och kök varav 5-6 sovrum samt med en uthyrningslägenhet om 48 kvm. Privat, generöst och insynsskyddat poolområde med sol från morgon till sen kväll och ett flertal accesser direkt från entréplanet. Ett stort garage med övervåning, ett charmigt växthus intill köksträdgården, ett lusthus och den magiska tomten i flera nivåer med gräsmattor, syrénhäckar, tallar och berg som ger er en komplett fastighet i ett mycket attraktivt och barnvänligt område.

Huvudbyggnaden välkomnar in via den pampiga entrétrappan med pelare till ett representativt entréplan med stora sociala ytor i form av dubbla vardagsrum med eldstad och flertal glasade dubbeldörrar som leder ut till poolområde och altaner. Matsalen intill det charmiga köket med frukostbord rymmer gott om vänner till härliga middagar. Den genuina breda originaltrappan tar er upp till det privata övre planet där ett allrum med det unika innertaket hämtat från rådhuset öppnar upp. Allrummet rymmer en stor soffa och tv för avslappnande kvällar. Våningsplanet innehåller fem sovrum i varierande storlekar varav master bedroom har eget dressingroom med access till ett generöst badrum med både badkar, separat dusch och två fönster. För ungdomarna i två av sovrummen finns ytterligare ett badrum en suite på våningsplanet att dela på.

I souterrängplanet finns en separat lägenhet tillbyggd 2012 för uthyrning, aupair eller vuxna tonåringar. Den smakfullt inredda lägenheten innehåller kök/vardagsrum, två sovrum ett badrum samt utrymme för klädvård. Lägenheten har en separat ingång via en mysig egen altan inramad av vacker stenmur i en separat del av trädgården. Det finns även access mellan lägenheten och källarplanet för den som vill öppna upp mellan bostadsdelarna. Den äldre källardelen i huvudbyggnaden innehåller hobbyrum/biorum, gästrum, teknikrum och ett flertal förrådsutrymmen tillsammans med mat/vinkällare.

Ett fristående garage om 39 kvm från 2017 med övervåning och uppvärmt via luft/luftvärmepump tar väl hand om ditt fordon. Skulle du har fler bilar, båtar, husbilar eller släpkärror exempelvis så rymmer den vackert inramade och stora uppfarten troligtvis samtliga. Det här är en fastighet som rymmer många besökare och lämpar sig mycket väl för representation av stora sällskap.

Det privata poolområdet är väl värt att nämnas igen då det ligger i anslutning till huvudbyggnaden och mellan densamma, ståtliga murar, fina grindar, underbara häckar av bambu och vipphortensia samt garagebyggnaden gör att det är helt insynsskyddat med sol hela dagen till sen kväll. Här har ni underbara sociala ytor med plats för loungegrupp, utekök, solstolar och stor matplats.

Huset ligger långt upp från den lugna återvändsgatan Stockstigen med en liten skogsdunge på en bergsklippa som gör det insynsskyddat och privat. Byggnaden uppfördes på 30-talet och har byggts till och varsamt renoverats stilenligt under nuvarande ägares regi för att idag vara ett av de större husen i området med sina totalt 350 kvm i huvudbyggnaden. Här finner ni bevarade unika originaldetaljer i pardörrar, innerdörrar, trappor, innertak, fönster med äkta spröjs och spanjoletter.

För privata visningar och information kontakta Henrik Thelin 0706179620 alternativt [email protected]

LÄS MER
FAKTA

Område: Nacka - Boo Gård

Adress: Stockstigen 9

Antal rum: 10

Boarea: 281 kvm

Biarea: 69 kvm

Tomtarea: 2800 kvm

Pris/bud: 24 000 000 KR

Planritningar
Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Nacka - Boo Gård

I attraktiva Boo Gård bor man omgiven av vatten i underbar natur endast 15-20 minuter från stan. Boobadet som nås med en kort promenad har strand, bryggor, klippor och lekplats. Här anordnas olika aktiviteter samt midsommarfirande. In mot Baggensstäket finns Boo båtklubb och vid ångbåtsbryggan anländer Waxholmsbåten till och från Nybrokajen och vidare ut i skärgården. För den fotbollsintresserade ligger Boovallen vid den nybyggda Boo Gårds Skola (F-9). Vid Mjölkudden finns seglarskola för ungdomar sommartid och under vinterhalvåret finns Fregattbacken för skidåkning. På Bagarsjön plogas spår för skridsoåkning. Vid Orminge centrum finns all nödvändig service.

Henrik Thelin

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskap och erfarenhet under drygt 25 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne och Göteborg har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor, sommarhus och våningar i Stockholmsområdet förunnat att anlita hans tjänster.

Henrik är mycket professionell och kunnig, ALLT funkade utmärkt. Tydlig som få, pondus, noggrann och går den där extra milen.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Henrik Thelin

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer