Beskrivning Bilder Karta Kontakt
Stockholm Skeppargatan 29 Östermalm 144 kvm

Bra planerad vindsvåning invid Östermalmstorg - SÅLD!

Kontakta mäklaren för visning! Välplanerad vindsvåning med två sovrum och ett badrum i ena ändan av lägenheten samt ett stort "masterbedroom" och badrum "en suite" i den andra ändan av lägenheten. Innanför master bedroom finns ett dressingroom med gott om garderober och förvaring samt praktisk tvättstuga med fönster och skåp för linneförvaring. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning. I vardagsrummet finns en öppen spis samt utgång genom skjutdörr till rymlig terrass med ett soligt västerläge och fin utsikt över Hedvig Eleonoras kyrktorn som är upplyst på kvällen. Terrassen har stengolv och markis. Hiss upp i lägenheten, hall med gäst wc, i hallen kalkstensgolv med golvvärme, övriga golv är av ek med vattenburen golvvärme. I vardagsrummet finns utgång till liten balkong som vetter mot Skeppargatan, balkongen har morgonsol och liten sjöglimt av Nybroviken. Takhöjd till hanbjälken ca 3 meter. I lägenheten finns öppningsbara takfönster med solskydd. Båda badrummen har golvvärme med termostat. Till lägenheten hör ett källarförråd. Kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER
FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Skeppargatan 29

Antal rum: 4

Boarea: 144 kvm

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Jonas har för oss inneburit en enorm trygghet. Han är tydlig, kompetent och har ett stort personligt engagemang. Vi är ytterst tacksamma för att Jonas genomförde vår försäljning med en hög servicenivå för både oss som säljare men även till köparna av vår fastighet.

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jonas Häggbom

Ansvarig mäklare

Värdera bostad

Våra mäklare har en djup kunskap och kompetens som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra unika objekt.

Läs mer

Underhand

Vi är specialiserade på bostäder som är något utöver det vanliga, och 74% av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer

Kunder söker

Tillsammans med Residence Christie's International Real Estate har vi ett omfattande register över potentiella köpare av högkvalitativa och unika bostäder.

Läs mer