Beskrivning Bilder Planritningar Karta Kontakt
Broddstigen 11A
ALLA BILDER
Österåker Broddstigen 11A Svinninge 6001 kvm 28 000 000 KR

Vackert belägen sjötomt med strålande utsikt mot Trälhavet. Fastigheten ligger idylliskt och lantligt ute på Hästängsudd i Svinninge med natursköna omgivningar. Fastigheten har eget vatten och brygga, 4270 kvm land och 1731 kvm vatten. Härlig planlösning med generösa sällskapsrum i fil med stor matsal med breda skjutdörrar mot stenlagd terrass på sjösidan. Villan disponerar sex sovrum och flera badrum och ligger insynsskyddat mot stranden. Stilsäkert kök med stor köksö i öppen planlösning. På fastigheten finns även två gästhus om 25 kvm vardera med indraget vatten, dubbelgarage samt växthus.

Här ges möjlighet till ett mycket eftertraktat livsstilsboende med härlig skärgårdskänsla och nära till både Vaxholm, Österskär och city. Bra kommunikationer med Roslagsbanan eller buss 670 från Kulla vägskäl.

LÄS MER
FAKTA

Område: Svinninge

Adress: Broddstigen 11A

Boarea: 346 kvm

Biarea: 94 kvm

Tomtarea: 6001 kvm

Pris/bud: 28 000 000 KR

Planritningar
DOKUMENT
Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Tryck på bilden för att förstora
Planritningar

Svinninge

Jan Tivenius

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

”Från första kontakt till avslut var Jan mycket lyhörd och snabbt behjälplig. En trevlig och kunnig mäklare jag starkt rekommenderar.”  

tidigare klient

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

Jan Tivenius

Ansvarig mäklare

Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

Läs mer om värdering av bostad

Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

Läs mer om underhand

Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

Upptäck vilka bostäder som efterfrågas