Beskrivning Bilder
Kroatien - Dubrovnik
ALLA BILDER
Kroatien Dubrovnik 959 kvm 1 500 000 EUR

Modern villa med havsutsikt över Dubrovniks riviera

Tvåvånings villa med högt i tak lokaliserad endast 20 minuter från Dubrovniks historiska centrum och endast 5 minuter till närmsta strand. Detta moderna hem är designat med material av högsta kvalitet och den senaste tekniken på en tomt på nästan 1 000 kvm.

Bottenvåningen har ett rymligt vardagsrum med sittgrupp och gym, ett fullt utrustat kök, matplats och ett halvt badrum. En stor skjutdörr från vardagsrummet vetter mot terrassen, poolområdet och medelhavsträdgården. Fyra stora dubbelrum ligger på första våningen. Varje rum har ett eget badrum och tillgång till en balkong med fantastisk utsikt.

På takterrassen finns gott om plats för att skapa ytterligare en loungedel.
Utanför erbjuder trädgårdsområdet en utomhuspool utrustad med motströmssimsystem och möjlighet till uppvärmning med värmepump, utomhusdusch med varmt vatten, terrass för större sällskap och fruktträd.

Denna villa har också ett smart hemsystem, har höghastighets optisk internetanslutning och garage för två bilar.
Den totala bebyggda ytan är 807 kvm, varav inredning 290 kvm, terrasser 421 kvm, utomhuspool 45 kvm samt garage och utomhus parkeringsplats 51 kvm.

LÄS MER
FAKTA

Land: Kroatien

Område: Dubrovnik

Boarea: 290 kvm

Tomtarea: 959 kvm

Pris/bud: 1 500 000 EUR

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild Bostadsbild
Bostadsbild

Tankar vid värdering

De mest exklusiva bostäderna följer inte den vanliga bostadsmarknadens utveckling, utan påverkas av andra faktorer. Mångårig erfarenhet av förmedling inom vår nisch av bostadsmarknaden med ovanliga, och ofta dyra, objekt och tillgång till konfidentiell förstahandsinformation om försäljningspriser gör att våra mäklare har en unik kunskap som är till stor nytta när det handlar om att värdera bostäder, gods, gårdar och andra objekt. Det är avgörande för att sedan kunna presentera objekten som säljs på ett attraktivt sätt med rätt rådgivning och prissättning. Tack vare det kan vi leverera riktigt väl utförda och framgångsrika förmedlingar till våra säljare.

Boka värdering
Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild Bostadsbild

  Våra mäklare har den erfarenhet, expertis och utbildning som krävs för att garantera värderingar av högsta kvalitet, också av helt unika bostäder och gårdar.

  Läs mer om värdering av bostad

  Vi är specialister på bostäder med det lilla extra och diskreta affärer. En stor andel av våra bostäder förmedlas underhand, utanför den publika marknaden.

  Läs mer om underhand

  Vårt unika kundregister är fullt av kvalitetsmedvetna spekulanter. Kanske finns köparen av din bostad redan i vårt kontaktnät?

  Upptäck vilka bostäder som efterfrågas